Wineworld är en ung och snabbväxande importör på den svenska vinmarknaden. Företaget bildades 2004 och har på kort tid hunnit bli marknadsledande i ett antal olika segment på Systembolaget. Vi är bland de tio största importörena av vin i Sverige, och våra viner finns att köpa både på Systembolaget och restauranger runt om i Sverige.

 

Som namnet antyder arbetar vi tillsammans med producenter från jordens alla hörn. Vi har en tät och aktiv dialog tillsammans med våra samarbetspartners i Sverige och runt om i världen, med kontinuerligt fokus på kvalitet. Vi erbjuder ett noggrant urval av producenter och viner som kommer att kunna tilltala även den mest initierade och kräsne av kunder.

 

Hos oss på Wineworld jobbar ett erfaret team som består av sanna entreprenörer och det visar sig i allt vi gör. Vi älskar vårt yrke och tycker att vi har fått förmånen att jobba med den mest spännande produkt som finns. Vår devis är att hitta prisvärda viner av hög kvalitet, och vi är inte främmande för att leta efter nya spännande produkter som vi tror kan passa på den svenska marknaden.