WineWorld är en svensk importör av viner, som du kan köpa via Systembolaget och restauranger. Vi består av ett erfaret team med många år som inköpare på Systembolaget bakom oss. Vi kämpar för en mer levande och mångfaldig vinkultur i Sverige genom att leta upp passionerade producenter från jordens alla hörn och ta hem deras viner till dig.

Hela tiden är vi på jakt efter nya prisvärda viner av så hög kvalitet att de vinner Systembolagets kompromisslösa blindtester – och därmed förtjänar en plats på hyllan. Idag är vi marknadsledande på till exempel champagne och vin från Toscana i Italien.

Att bara vara hållbara är inte nog för oss, utan vi investerar stort för att driva på utvecklingen inom allt från förbättrade arbetsvillkor till minskade koldioxidutsläpp från odling, förpackningar och transporter.

Vi söker mässpersonal

Snart drar de stora svenska vinmässorna igång igen och vi behöver mycket folk för att bemanna våra montrar.

Vi söker dig som är social, proaktiv och glad. Du bör ha bevis på din vinkunskap, t ex genom en sommelierutbildning eller tidigare branscherfarenhet (restaurang inräknat).  Timanställningen startar enligt överenskommelse, tidigast hösten 2021.
Vi ställer ut på mässor i Stockholm, Göteborg, Karlstad och Västerås. Bor du i någon av dessa städer och vill bidra till en mer spännande svenska vinkultur är du välkommen att mejla 
jobb@wineworld.se eller kontakta vår produkt- och marknadskoordinator Linda på +46 8 545 816 57.